Căutare:
Tel-verde : 0 800 8 700 700

MARŞ ANTIDROG PE ROLE ŞI BICICLETE LA TIMIŞOARA

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, şi Clubul Rotary Timişoara Cetate, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Poliţia Rutieră Timiş, a organizat duminică, 14 mai a.c., ora 10.30, un eveniment cu mesaj antidrog.

Cu această ocazie, tinerii timişoreni au participat la un marş pe role şi biciclete, ca alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber. 

De asemenea, participanţii au putut testa şi ochelarii care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale, fiind astfel promovate comportamentele fără risc pe drumurile publice.

Marşul antidrog a avut loc în mun. Timişoara, pe traseul Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu) – Bd. Take Ionescu – Punctele Cardinale - Bd. Take Ionescu – Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu).

Prin intermediul acestui eveniment, specialiştii CRPECA Timişoara, împreună cu partenerii săi, şi-au propus sensibilizarea tinerei generaţii cu privire la consecinţele consumului de droguri, în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate pe drumurile publice.

Marşul pe role şi biciclete a fost organizat cu susţinerea financiară a Clubului Rotary Timişoara Cetate, care promovează, alături de toate instituţiile amintite, campania ”Stop Joc. Stop Drog” - un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri. În cadrul acestui proiect au fost achiziţionate 30 de perechi de ochelari care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale.

15 mai 2017

Compartimentul de Relaţii Publice

Inapoi la pagina principală


Ştiri

ŞCOALĂ DE VARĂ ANTIDROG LA SINAIA

Agenţia Naţională Antidrog (ANA),  prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Olt, a desfășurat, în perioada 8 - 12 august a.c., la Sinaia, o activitate tip Școală de vară, în cadrul proiectului „Cool fără droguri”.

16 august 2017

continuare


EDIŢIA A XIV-A A CAMPANIEI LOCALE „LITORAL FĂRĂ DROGURI”

An de an, mii de turişti, în special tineri, aflaţi în vacanţă pe litoralul românesc, sunt informaţi de specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA) cu privire la riscurile consumului de droguri şi sunt îndemnaţi să practice sportul, ca alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber.

24 iulie 2017

continuare


Campanii de prevenire

Când drogurile apar, PRIETENII DISPAR, campanie naţională de prevenire a consumului de droguri